telefonszerelo.hu

  
Get Adobe Flash player

Köszöntjük

Köszöntjük, Welcome, Willkommen!

Telefonrendszerek javítása, karbantartási feladatok,költségek vizsgálata személyi kódrendszerek bevezetése vagy törlése.

Repair of telephone systems, maintenance activities, assessing the costs of personal introduction or deletion of coding systems.

Reparatur von Telefonanlagen, Wartungstätigkeiten, die Beurteilung der Kosten für persönliche Einführung oder Löschung von Codierungssystemen.

 

Old phones

Régiséget gyűjtő kedvelő ügyfeleinknek ajánljuk:

-régi készülékek javítása

-régi telefonközpontok javítása

-régi főnök titkári rendszerek javítása

Néhány régi típus képekben  >>>

 

Az Ön IP címe

Az Ön IP címe: 3.92.74.105
Show location on Map
Host:
ec2-3-92-74-105.compute-1.amazonaws.com

Az Ön OP rendszere: Search Bot
Az Ön böngészője: unknown unknow
Location: UNITED STATES

Képek

output_G4QdUy.gif

Gólyafészek

Gólyafészek megfigyelés Ip kamerával

(Kattintson a képre az élőkép megtekintéséhez.)

(A kamera csak nyári időszakban üzemel.)

Hirdetések

SEGÍTHETÜNK? TEL:+3637378378, vagy +36307182244

 

 

 

 Cégünk, a Juhász Telecom 1993 óta működik a jelenlegi felállásban.Eleinte telefonkészülékek javítását,alközpontok telepítését végeztük. Majd nagyobb megbízásokat is kaptunk hálózatok komplett megvalósítását, valamint szolgáltatókkal való bonyolítást is. 

 

Céljaink között szerepel az ügyfeleink jól beállított telefonközpontjainak, telefonrendszereinek hálózatainak műszaki felügyelete, a változtatások időben történő bevezetése.

Figyelünk az utógondozásra mert az üzemeltetés fontosabb hosszú távra szóló kapcsolatokat épít. Az egyik legfontosabb elvünk a módosításokat le felszerelést, lehetőség szerint hivatali időn kívül végezzük, szolgáltatókkal együtt, ügyfeleink csak a változást, nem a kiesést érzékelik.Sok ügyfél ezért döntött mellettünk.

Ügyfeleinkkel kötött megállapodás esetén, segítünk a folyton változó díjcsomagok közötti eligazodásban esetleges szolgáltatóval kialakítandó egyedi megállapodás kidolgozásában.

Ha megkeres minket, adatok alapján szívesen segítünk Önnek, vagy a vállalatnak intézménynek amellyel kapcsolatban áll.Ehhez szükségünk lehet néhány adatra.

A telefonköltségek alakulását tükröző számlákra valamint az internetszolgáltató költségeit tartalmazó kivonatokra.Közösen tudunk megoldást találni a költségek optimalizálásra.

Tapasztalataink szerint jelentős költségcsökkentést lehet elérni minimális odafigyeléssel.

A korszerű alközpontok új szolgáltatásait ajánljuk a telefonforgalom analizálására és irányítására a legolcsóbb szolgáltató irányába.

Forgalmazzuk a munkához szükséges telefonrendszereket azok kiegészítőit.Szellemi termékeket programokat telefonos költségelemzésre, de van referenciánk temetőnyilvántartás kezelés terén is.

 

Számos céggel állunk napi, és még több vállalattal intézménnyel pedig rendszeres kapcsolatban.Havi elemzéseket költségelszámolásokat készítünk ezeknek a partnereinknek rendszeresen.De eseti megbízásokat is teljesítünk igény szerint.

Hirdetések

INFO


  • Köszöntő

LOCATION


  • Térkép
  • Elérhetőségeink
  • Cégadatok

Használt Eszközök


  • Számítógépek
  • Telefonközpontok 

Copyright © 2011-2012. Minden jog fenntartva.